Sivut

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Aina vaan uusia Fantasioita

On taas aika. Valioliiga entistä rahakkaampine televisiosopimuksineen käynnistyy viikon kuluttua lauantaina (13.8.), ja raha ja pelaajat ovat vaihtaneet osoitetta. Ja pelaajakauppojen ohella myös manageriruletti on pyörinyt vinhasti. Uuden kauden partaalla on taas paikallaan fantasioida ja ottaa samalla mittaa virtuaalisista manageritaidoista.

Viime kauden mestarit

Maalipotku-liigan edellisen kauden kunniataulut ovat jääneet tähän asti julkaisematta, joten korjataan vääryys nyt. Kärkipäästä löytyi jälleen tuttuja nimiä, toissakauden mestari Sam Vikström ja Reisipullat pronssilla ja viimeisin voittaja Mattias Lönnrothin The Mudds hopealla. Uusi mestari kuitenkin saatiin, kun Daniel Boijen Los Goleadores tuli, näki ja voitti koko sarjan.
Los Goleadores - Maalipotku-liigan 2015-16 mestari
The Mudds otti kakkostilan
Kokonaispisteissä kärkikaksikon eroksi muodostui vaivaiset 12 pistettä, ja mestaruus ratkesi vasta viimeisellä kierroksella, sillä ero ennen sitä oli vain neljä pistettä. Kuten edellisenäkin vuonna, uusi mestari hyppäsi esiin vasta kevätkaudella täydestä tuntemattomuudesta, liityttyään liigaan vasta myöhäisemmässä vaiheessa.

Maalipotku-liigan 2015-16 lopputaulukko
Edelliskaudella Maalipotku-liigan mestari oli ollut kokonaiskilpailussa sijalla 189, mutta tällä kertaa kärkijoukkue Los Goleadores jäi juuri ja juuri sijaluvulle yli tuhat. Fantasyn äärimäistä tasaisuutta kuvaa se, että The Mudds hävittyään vain kaksitoista pistettä jäi lähes 600 sijaa alemmas kokonaiskisassa.

Järjestävän seuran oma kisa sujui kovin surkeasti, kokonaiskisan sijaluku reilusti yli 2 miljoonan, ja koko kilpailun jälkimmäisellä puoliskolla (yhteensä mukana yli 3,7 miljoonaa joukkuetta). Taitaapa olla turha keksiä selityksiä menestymättömyydelle...


Ja sitten menoksi - Fantasy 2016-17

Tämänkertaiseen Fantasyyn on tehty näköjään lähinnä kosmeettisia ulkonäköuudistuksia. Säännöt ovat ennallaan, joten siitä ei sen enempää. Löytyvät myös Fantasyn kotisivulta https://fantasy.premierleague.com/

Valioliigan avausottelu käynnistää uuden kauden ensi viikon lauantaina klo 14.30 Suomen aikaa. Ottelussa kohtaavat siis liiganousija Hull City ja viime kauden sensaatiomestari Leicster City.
Fantasyn avauskierros sulkeutuu tuntia ennen ottelun alkua, ja jatkossakin Fantasyn kierrokset ovat aina pelattavissa vielä tuntia ennen peliviikon ensimmäisen ottelun alkua.
Tästä se lähtee - Valioliigan avauskierros lauantaina 13.8.
Jostain oudosta syystä tänä vuonna automaattinen liigan uudistaminen ei onnistunut, joten myöskään aiemmin kisassa mukana olleiden mukaanlähtö ei tapahdu itsestään. Kaikkien mukaan haluavien on ilmoittauduttava erikseen. Maalipotku pahoittelee, mutta syy lienee Brexitissä tai jossain muussa.

Maalipotkun fantasyliigaan liittyminen onnistuu silti helposti oheisen viestin linkin kautta:

Hi,

I've created a league in Fantasy Premier League called Maalipotku lüga.

Joining the league couldn't be easier. Simply use this link and you'll be added automatically after you've entered the game: https://fantasy.premierleague.com/?autojoin-code=1176498-299875.

You shouldn't need the league code, but just in case here it is: 1176498-299875.

Enjoy the game!
Aimo Veto


Nyt myös kaksintaistelut (head-to-head)

Lisäbonuksena on perustettu Maalipotku head-to-head -liiga, johon mahtuu mukaan 20 ensimmäistä tulijaa. Tässä liigassa otellaan kierroksittain sarjatyyliin ja pisteet jaetaan kuten oikeissakin matseissa, voitosta kolme, tasurista yksi ja tappiosta jää luu käteen. Kierroksen pisteet ratkaisevat aina kunkin matsin voittajan. Kauden päätteeksi lasketaan sarjataulukosta pisteet ja katsotaan kuka vei potin. Tervetuloa myös tähän kisaan mukaan!

Hi,
I've created a league in Fantasy Premier League called Maalipotku head-to-head.

Joining the league couldn't be easier. Simply use this link and you'll be added automatically after you've entered the game:
https://fantasy.premierleague.com/?autojoin-code=1176498-300110.
You shouldn't need the league code, but just in case here it is: 1176498-300110.

Enjoy the game!
Aimo Veto


Nyt käyntiin polkaistavien liigojen mestarit pokkaavat kunnianosoituksensa ensi keväänä, kun Valioliigan ja Fantasyn päätöskierros saadaan valmiiksi 21. toukokuuta 2017.

Tervetuloa mukaan! Avauskierroksen peliaika päättyy siis lauantaina 13.8. klo 13.30!

- - -

Kuten tapana on näissä kisoissa ollut, Los Goleadoresille ja Daniel Boijelle kuuluu asianmukainen palkinto viime kauden mestaruudesta - lähetätkö Daniel osoitteesi sähköpostiosoitteeseen aimo.veto(ät)gmail.com, niin hoidetaan asia kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti